İçeriğe geç

Antalya Akseki Kaç Lira

Antalya Akseki kaç saat sürüyor?

Antalya’dan Akseki’ye yolculuk özel araçla yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir. İlçeye, Antalya Otobüs Terminali’nden her saat kalkan toplu taşıma araçlarıyla yaklaşık 3 saatte ulaşılabilmektedir.

Fethiye Antalya kaç TL?

En popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatları Fethiye – AntalyaOtobüs firmalarıFethiye Antalya Bilet fiyatlarıOrtalama seyahat süresiIsparta Petrol Turizm400 TL5 s 41 dkPamukkale Turizm450 TL5 s 41 dkGüney Akdeniz Seyahati500 TL5 s 41 dkÖzlem Mardin Vif600 TL5 s 41 dk1 satır daha

Kamil Koç Antalya İstanbul kaç TL?

Antalya-İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 939.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 1100 civarında.

Antalya İstanbul arası otobüs bileti kaç TL?

Antalya → İstanbul En ucuz otobüs biletleriPopüler firmalarFiyatAntalya Net Turizm388 TLlanyanlılar Turizm449 TLGüney Akdeniz Seyahati500 TLLaran Turizm569 TL1 daha

Antalya Akseki kaç TL?

Antalya – Akseki Otobüs Seferiobilet’te en ucuz yolculuk300,00 TLEn uygun fiyatlı firmaTopçam TurizmAntalya – Akseki Kaç saat?3sa 5dkEn çok yolculuk yapan firmaÖz Elazığlılar SeyahatOrtalama fiyat483,00 TL1 hat daha

Antalya Akseki’de deniz var mı?

Deniz yoluyla ulaşılabilen Akseki Koyu, berrak denizi, serin suları ve güzel plajıyla görülmeye değerdir.

Antalya Fethiye otobüs bileti kaç para?

Antalya’dan Fethiye’ye otobüs bileti ne kadar? Antalya-Fethiye arası otobüs bileti fiyatları 300.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 300 civarındadır.

Kaş Fethiye kaç TL?

Kaş-Fethiye otobüs yolculuğu için bilet fiyatları 270 TL’den başlıyor. Bu güzergah için ortalama bilet fiyatı 270 TL’dir. Mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden Pamukkart üyesi olarak kampanyalarımızdan ve fiyat avantajlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Antalya Muğla kaç TL?

Otobüs bileti ara Antalya – Muğla. Yaklaşık seyahat mesafesi: 313 km. Yaklaşık seyahat süresi: 4 saat ve 58 dakika. Son satış 39 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 390 TL. Seyahat sayısı: Günlük 8 seyahat noktası. 1 satır daha

Kamil Koç indirimli bilet nasıl alınır?

Kamil Koç web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden satın alınan biletlerde %15’e varan indirimden faydalanmak için ödeme sırasında KKSALL indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. Promosyon kodu alışveriş sepeti tutarı üzerinden indirim sağlamaktadır.

Antalya İstanbul uçak bileti kaç TL?

Antalya – İstanbul Uçakla en ucuz yolculuk1.

İstanbul Antalya özel araçla kaç saat?

Antalya-İstanbul arası özel araçla yolculuk ortalama 8-10 saat sürmektedir.

Metro Turizm İstanbul Antalya arası kaç saat?

Bu seyahatler sırasında ulaşım oldukça başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir. Antalya-İstanbul arası mesafe yaklaşık 700 km’dir. Bu rota yaklaşık 9 ila 10 saatte kat edilebilir.

Antalya İstanbul arası otobüsle kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Antalya’ya en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Antalya’ya seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 774 km’dir ve yolculuk yaklaşık 10 saat 10 dakika sürer.

Antalya İstanbul Esenler Otogar kaç saat?

Antalya-İstanbul arası otobüs yolculuğu ortalama 11 saat 42 dakika sürmektedir.

Akseki nereye bağlıdır?

O dönemde Marla (Marulya) adıyla anılan ilçe, 1872 yılına kadar Akseki adıyla Alanya’ya, daha sonra da Antalya’ya bağlandı.

Antalya’dan Fethiye kaç saat sürer?

Antalya-Fethiye arası mesafe yaklaşık 190 km’dir. Kamil Koç ile Antalya-Fethiye yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 30 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Antalya Korkuteli arası kaç saat sürüyor?

Antalya-Korkuteli arası otobüs yolculuğu ortalama 51 dakika sürmektedir.

Akseki’nin rakımı kaçtır?

Yüzölçümü; 2390 kilometrekare, rakımı 1050 m (orta)’dir. İlçenin coğrafi yapısı Manavgat Nehri’nin oluşturduğu geniş bir vadi ile engebeli ve dağlık bir görünüme sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mutlu Son Masaj Yapan Escort